Netwerk Limburg is niet alleen een platform voor haar eigen leden maar ook een netwerk voor haar sponsoren. Laten we elkaar leren kennen!

Wassenberg, Geert

PROUD

Grafisch ontwerper

Schelkens-ven 50, 6085 DG Horn

0475 - 335657
info@proud.nl
www.proud.nl

Over mij:
Ik ben Geert Wassenberg - grafisch ontwerper since 1997. Na een gedegen grafische opleiding en een jarenlang dienstverband bij meerdere gerenommeerde bureaus, ben ik in 2008 gestart als zelfstandig ontwerper. Ik help opdrachtgevers in uiteenlopende branches en grootte met het ontwikkelen van een sterke visuele herkenbaarheid: offline en online. Waar nodig werk ik samen met specialisten op het gebied van tekst, fotografie, drukwerk, webdevelopment en online marketing. Samen zorgen we voor een nog beter resultaat. Wil je je ook onderscheiden van je concurrenten? Bel of mail mij en we gaan samen aan de slag!

PROUD:
Proud is een klein ontwerpburo met een grote persoonlijke betrokkenheid - gespecialiseerd in identity-, print- en digital design. Wij helpen grote en kleine bedrijven met het ontwikkelen van een visuele herkenbaarheid die past bij het DNA van het bedrijf. We houden van een no-nonsense aanpak en korte lijnen. Je werkt daarom rechtstreeks samen met de ontwerper. Daardoor kunnen we een hoge kwaliteit bieden, tegen aantrekkelijke tarieven.