Netwerk Limburg is niet alleen een platform voor haar eigen leden maar ook een netwerk voor haar sponsoren. Laten we elkaar leren kennen!

Starren, Elianne

Dols

Interieurarchitect

Dr. Nolenslaan 112 6136 GV SITTARD

046-4511515
elianne@dols.nl
www.dols.nl

Van zakelijk kantoor tot sfeervolle werkplek, van ZZP'er tot zorginstelling, van vloerbedekking tot verlichting en van ergonomische bureaustoel tot huiselijke designfauteuil...

Dols Works better! 

Al sinds 1948 verzorgt Dols projectinrichting in de breedste zin van het woord waarbij er ontworpen, geadviseerd en ingericht wordt met visie voor het geheeld en oog voor het detail. De uitgebreide kennis en het geïntegreerde bedrijfsproces gericht op de klant stelt Dols in staat hedendaagse totaalconcepten neer te zetten in uiteenlopende stijlen en segmenten. Persoonlijk advies, kwaliteit, maatwerk en service na verkoop zijn hierbij onmisbare ingrediënten. 

Een professioneel team, samengesteld uit interieurarchitecten en deskundige adviseurs, staat voor u klaar en geeft op een constructieve, creatieve en innovatieve manier invulling aan uw bestaand of nieuw plan. Of het daarbij nu gaat om één enkel meubelstuk of de complete inrichting. Elk project krijgt dezelfde service en advies op maat waarbij uw behoeften het kader vormen.

Dit resulteert in een efficiënte, comfortabele en inspirerende werkomgeving op uw maat...

Dols works better!