Sponsoren

 

Netwerk Limburg is niet alleen een platform voor haar eigen leden maar ook een netwerk voor haar sponsoren. Laten we elkaar leren kennen!

Ruyters, Jac

Ruyters Groep BV

Directeur

Past. Cramerstraat 2 6102 AC PEY-ECHT

0475-483400
info@ruyters.nl
www.ruyters.nl

De Jac Ruyters Groep is een organisatie met 75 eigen medewerkers, die is uitgegroeid tot een veelgevraagd bouw –en schildersbedrijf voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, een betrouwbare partner, waarbij uw project of gebouwen in meerdere opzichten in goede handen is.

De Jac Ruyters Groep realiseert zeer uiteenlopende werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers zoals woningcorporaties, vastgoedbeheerders, overheidsinstellingen, zorginstellingen, scholengemeenschappen, industriële ondernemingen en particulieren.

Indien door onze opdrachtgever gewenst, kan in samenwerking een concept Resultaat Gericht Vastgoed onderhoud opgesteld worden.

Ontzorgen, kostenbesparing, duurzaamheid, energiebesparing en sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen de speerpunten zijn.

De Jac Ruyters Groep is zowel ISO als VCA** gecertificeerd, waardoor kwaliteit en veiligheid op de projecten gewaarborgd zijn.