Sponsoren

 

Netwerk Limburg is niet alleen een platform voor haar eigen leden maar ook een netwerk voor haar sponsoren. Laten we elkaar leren kennen!

Mostard, Ton

MH Roadstyling

Directeur

Havikstraat 9, 6135 ED SITTARD

046-4529627
ton@mhroadstyling.nl
www.mhroadstyling.nl

Sinds de oprichting 25 jaar geleden is ons bedrijf gegroeid en veranderd. In de beginperiode lag het accent vooral op outdoor reclameactiviteiten zoals billboards en de belettering van gevels en auto’s. Daarmee hebben we de basis gelegd voor de gestaag groeiende activiteiten, klantenbestand en het aantal medewerkers.
Inmiddels doen we veel meer. Tegenwoordig vinden klanten ook hun weg naar ons bedrijf voor het leveren en bedrukken van drukwerk, relatiegeschenken, promotieartikelen én kleding. Grote bekendheid hebben wij opgebouwd met onze bewegwijzeringsystemen. Op dit gebied mogen wij ons marktleider in Limburg noemen. Bij MH Roadstyling werken momenteel 42 medewerkers in vaste dienst. Ieder met zijn of haar specifieke deskundigheid of vakkennis. Al deze afzonderlijke medewerkers werken als een (h)echt team samen om een voor u optimaal eindresultaat te realiseren. Verder zijn we sinds een aantal jaren erg actief op het gebied van interieurdecoraties. Daarnaast beschikt ons bedrijf over een eigen afdeling grafische vormgeving. Daarmee hebben we ons dienstenpakket helemaal compleet kunnen maken. Niet voor niets luidt onze slogan: MH Roadstyling; Onbegrensd in reclame.