Netwerk Limburg is niet alleen een platform voor haar eigen leden maar ook een netwerk voor haar sponsoren. Laten we elkaar leren kennen!

Konings, Patrick

Lopital Nederland BV

Senior accountmanager

Laarakkerweg 9, 5061 JR OISTERWIJK

013-5239300
patrick.konings@lopital.nl
www.lopital.nl

Een fysieke of verstandelijke beperking mag niet leiden tot een sociale beperking. Met deze visie duidelijk voor ogen biedt Lopital al meer dan 35 jaar de beste zorgoplossingen. Zo verbeteren we de mobiliteit van mensen met een beperking. Hiervoor maken we gebruik van de kennis en ervaring die we opdoen in de praktijk en luisteren we goed naar onze gebruikers.

Lopital ontwikkelt, produceert en verkoopt hygiëne- en transferproducten voor de zorg. Daarbij gebruiken we de nieuwste materialen en moderne productie- en assemblagemethoden. Als innovatieve onderneming richten wij ons, met onze twee vestigingen in Nederland en Belgie, zowel op de Benelux, als daarbuiten. Binnen onze organisatie werken bevlogen mensen die graag nét even meer aandacht besteden aan uw wensen, eisen en mogelijkheden. Zo komt ’life without limits’ voor onze gebruikers binnen handbereik.