Nieuwjaarsbijeenkomst 2020


Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst Netwerk Limburg donderdag 9 januari 2020 voor leden en sponsoren

Programma:

14.30 - 15.00 uur Ontvangst met koffie, thee en vlaai

15.00 - 16.00 uur Welkomstwoord door Mat van Lier en Guus Haartmans Welkomstwoord en korte rondleiding door bestuurder Talentino, Jos Jurgens

16.00 - 16.30 uur ’Gezondheidszorg in het nieuwe jaar’
Nieuwjaarsconference door Raymond Clement. Waar de oudejaarsconference achteruit keek, kijkt de nieuwjaarsconference vooruit. Clement maakte inmiddels een reeks aan conferences. In de conference ‘Nar’ zal hij met één oog in de achteruitkijkspiegel de blik op de weg voor ons houden. Parkstad, Limburg en de wereld zijn niet veilig voor de scherpe tong en alziend oog van de Nar. Clement maakt maatschappij kritisch cabaret met een relativerende ondertoon. Een aantal onderdelen uit deze conference zullen met ons gedeeld worden, deels toegespitst op de zorg.

16.30 uur Toost op het nieuwe jaar! Sommelier Vincent zal met ons enkele bijzondere wijnen bespreken en deze vooral laten proeven.

17.30 uur Buffet verzorgd door Talenten van Talent Mestreech.

19.00 uur Afsluiting

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Wij vragen u vriendelijk om u voor 25 december 2019 aan- of af te melden via onderstaande button.

Adres en parkeren

Talentino Grote Gracht
Grote Gracht 74
6211 SZ
Maastricht

In verband met moeilijke parkeergelegenheid adviseren wij u om te parkeren bij PenW Cabergerweg (nabij Gulf tankstation). Het adres is Cabergerweg/Frontensingel - 6219 PE Ongeveer 10 minuten lopen (richting Capucijnenweg).

Meldt u aan of af middels onderstaande formulier.
 Organisatie*: 
Naam*:
E-mailadres*:
Opmerking:
Aanwezigheid*:
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.