Pörteners, Ed

Thibor/Pörteners BV Vloeren- en interieurbedrijf

Adviseur

Postbus 218 6040 AE
ROERMOND

Tel.: 046-4431702
Mobiel: 06-55823819
E-mail: info@ep-beheer.nl
Internet: www.porteners.nl


Vloerenbedrijf Pörteners, Limburgs oudste vloerenbedrijf, helpt graag met de realisering van uw nieuwe cementdekvloer of siergrindvloer. Ook voor diverse andere afwerkvloeren, ben u bij ons aan het juiste adres.

Met onze vestiging in Susteren zijn wij Limburgs grootste vloerenbedrijf.

Naast de erkenning door de stichting Vloerkeur/ESA, zijn wij VCA gecertificeerd en zijn wij erkend door branchevereniging NOA.

 

Woonzorgcomplex De Kompenie

Medio juli 2014 zijn Jac Ruyters en ik begonnen aan het renoveren en verbouwen van de voormalige jongensschool te Mariaveld-Susteren. Op 19 september 2014 is het officieel in gebruik genomen als woon-zorgcomplex. 

De Kompenie is een Rijksmonument uit 1921 en is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school, naar een ontwerp van de architect J. Wielders uit Sittard.

Wij hebben de bestaande buitenkant met zijn karakteristieke kleurstellingen geheel in zijn oude glorie teruggebracht.
Ook aan de binnenkant is al het moois gehandhaafd gebleven en gerestaureerd. De monumentale raampartij in de hal, de houten deuren, de prachtige trap met hekwerk,
de terazzovloeren en de houten erkerramen zijn intact gebleven.

Van de 8 klaslokalen maakten we 7 zorgwoningen en een centrale multifunctionele ruimte voor diverse gezamenlijke activiteiten, zoals een dagbesteding voor interne en externe mensen, en fungeert als wijksteunpunt.

Privezorg Limburg speelt in op de steeds aan verandering onderhevig zijnde behoefte aan zorg in de eigen omgeving en huurde het pand.
Voor informatie: www.dekompenie.nl

 

We zijn er heel trots op dat de oude jongensschool een nieuwe bestemming heeft gekregen en weer is gaan leven!


 

Ed Pörteners

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.