Luijten, Noël

Kreuze telecom BV

Eigenaar

Amerikalaan 14 6199 AE
Maastricht Airport

Tel.: 043-3585766
Mobiel: 06-52027854
E-mail: n.luijten@kreuze.nl
Internet: kreuze.nl


Kreuze heeft een nieuwe pay-off: Waardevol in contact. De pay-off is de kroon op een rebrandingtraject, waarin vorig jaar al een nieuwe website werd gepresenteerd.

 

‘Kreuze van alle markten thuis’

 

De nieuwe pay-off vervangt de oude kernzin Professionals in telecom. “Die laatste geeft de kern van onze business niet meer goed weer en doet geen recht aan het onderscheidend vermogen van ons bedrijf”, vertelt Lou Dolmans, algemeen directeur van Kreuze. “Moderne bedrijfscommunicatie draait om méér dan vast en mobiel bellen. IP-telefonie, de cloud, unified communications, Skype for Business: Kreuze is van alle markten thuis. Onze nieuwe pay-off onderstreept dat én benadrukt onze toegevoegde waarde”, besluit hij.

 

Veranderende markt

 

De nieuwe pay-off van Kreuze is onderdeel van een lang herpositionerings- en rebrandingtraject. Het telecomlandschap is de afgelopen tijd drastisch veranderd. De grens tussen traditionele telecom en IT is vervaagd. Kreuze is zich de afgelopen jaren steeds meer in dit grijze gebied gaan begeven en helpt organisaties bijvoorbeeld met de implementatie van cross-overtechnologieën als Skype for Business. Daarnaast levert Kreuze ook nog gewoon (geïntegreerde) vaste- en mobieletelefonieoplossingen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.