Leeuwen van, Ton

Zorgloods

Directeur

Aphroditestraat 37 5047 TW
Tilburg

Mobiel: 06-52656478
E-mail: tonvanleeuwen@zorgloods.nl
Internet: www.zorgloods.nl


Zorgloods is een adviesbureau  gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen op het gebied van management, (financiële) administratie en kwaliteit.

De zorgsector is een sector in verandering. Een gezonde bedrijfsvoering en een wendbare organisatie zijn belangrijke pijlers.

Zorgloods begeleidt u graag om dit te realiseren.

Zorgloods heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen. Onze medewerkers spelen adequaat in op ontwikkelingen die van invloed zijn op het juist functioneren van uw organisatie.

Voor Zorgloods is het een uitdaging, om samen met u, optimaal inhoud  te geven aan uw plannen:

 

vertrouwd, deskundig en doelgericht

 

Onze werkzaamheden.

Zorgloods heeft haar dienstverlening in 3 hoofdonderdelen gesplitst:

  1. Financiële werkzaamheden

De cyclus van begroting, jaarrekening en periodieke managementrapportages. Ook verzorgen we voor u de salarisverwerking.

  1. Governance

De invulling van risicomanagement, administratieve organisatie, interne controles en verantwoording.

  1. De wendbare organisatie

De zorgsector is een sector in verandering. Daarom moet uw organisatie flexibel en wendbaar met die veranderingen om kunnen gaan. We gaan aan de slag met de regie van de cliënt en de zorgdeskundige, kwaliteit van leven en werken, vitaliteit en leidinggeven, etc

  1. ICT-systemen

Voor verantwoording en transparantie zorg- en dienstverlening moeten uw processen en systemen op orde zijn. Het realiseren van toegevoegde waarde in vastlegging en communicatie van afspraken, registratie en verantwoording waarbij de ICT systemen daadwerkelijk ondersteunend zijn aan uw primaire processen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.